Subscribe:
 • GLADIJATORI naredne utakmice

  Mostar 24.05.2015 Nedelja - seniori

  Tomislavgrad 31.05.2015 Nedelja - seniori

  Medjunarodni turnir "Pobednik 2015" Beograd 12,13,14.06.2015 - seniori

 • Gladijatori 3. u BiH Rugby 7's (seniori)

  Zacrtani CILJ ostvaren,pored svih problema,povreda,bolesti,matura,eskurzija,slika govori MILION riječi.

 • Kadeti uspješni u Zenici

  Mlada ekipa Derventskih Gladijatora debitovala je na turniru za kadete u Zenici 17.05.2015. Ostvarili su zapazen rezultat te ostvarili dvije pobjede i jedan poraz. Rezultat nije bio u prvom planu medjutim dosao je sam od sebe sto dokazuje da se u klubu prije svega pravilno i kvalitetno radi.

Turnir 7's Mostar 24.05.2015

Seniori Gladijatora su nastupili na turniru “ragbi sedam” u Mostaru koji je održan 25. maja, gdje su išli u oslabljenom sastavu zbog povreda i bolesti igrača. Ipak, upisali su dvije pobjede i dva poraza te su tako zauzeli treće mjesto. Savladali su „TRK“ i „Tomislav“, a izgubili su od „Čelika“ i „Hercega“.

“Trenutno više nismo mogli da napravimo na terenu jer se primjećuje odsustvo ključnih igrača. Međutim, ostatak ekipe je pokazao borbenost i hrabrost. Ove pobjede i treće mjesto posvećujemo njima u nadi da će se što prije vratiti u trenažni proces. Preostalo nam je malo vremena za kompletiranje ekipe, jer nas čeka 31. 05. završni turnir u “ragbiju sedam” u Tomislavgradu. Nadamo se da ćemo uspjeti zadržati treće mjesto i tako donijeti pehar u našu Derventu”, istakao je trener Radomir Petković – Štaka.

Trener Petković i svi članovi ragbi kluba „Gladijatori“ se zahvaljuju ljudima koji ih podržavaju u njihovom radu, te pozivaju sve zainteresovane da im se priključe na treninzima koji se održavaju na terenu Srednjoškolskog centra. Treninzi su besplatni!


0 komentari:

Постави коментар