Subscribe:
  • GLADIJATORI naredne utakmice

    Mostar 24.05.2015 Nedelja - seniori

    Tomislavgrad 31.05.2015 Nedelja - seniori

    Medjunarodni turnir "Pobednik 2015" Beograd 12,13,14.06.2015 - seniori

  • Gladijatori 3. u BiH Rugby 7's (seniori)

    Zacrtani CILJ ostvaren,pored svih problema,povreda,bolesti,matura,eskurzija,slika govori MILION riječi.

  • Kadeti uspješni u Zenici

    Mlada ekipa Derventskih Gladijatora debitovala je na turniru za kadete u Zenici 17.05.2015. Ostvarili su zapazen rezultat te ostvarili dvije pobjede i jedan poraz. Rezultat nije bio u prvom planu medjutim dosao je sam od sebe sto dokazuje da se u klubu prije svega pravilno i kvalitetno radi.

Četiri „Gladijatora“ na Evropskom prvenstvu

Prošle nedjelje četiri mlada kadeta derventskog Ragbi kluba „Gladijatori“: Miloš Katanić, Ljubinko Gojković, Nikola Đurić i Dejan Stanković otputovali su u Andoru sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine na Evropsko prvenstvo U-18, za igrače mlađe od osamnaest godina.
derventa rabgi klub gladijatori
Reprezentacija BiH se nalazi u grupi Bugarskom, Izraelom, Maltom i domaćom Andorom. Treba napomenuti da su ova četiri „Gladijatora“ i prošle godine učestvovala na pripremama reprezentacije, ali nisu uspjeli da prođu dalje od drugog kola priprema, od ukupno tri kola.
„Ove godine mlada četvorka prošla je sva tri kola priprema pa će momci osjetiti čar reprezentativnih utakmica od prve minute, što je veliki uspjeh za samo godinu dana vrijednog rada“, istakao je trener „Gladijatora“ Radomir Petković-Štaka.
Trener Petković je istakao da će se sve ove utakmice prvenstva moći pratiti uživo u TV prenosu, što je dokaz popularizacije ragbija u svijetu i na našim prostorima. Takođe, pozivao je sve zainteresovane da im se priključe na besplatnim treninzima koji se održavaju od ponedeljka do četvrtka od 19h na terenu Srednjoškolskog centra u Derventi.

0 komentari:

Постави коментар