Subscribe:
  • GLADIJATORI naredne utakmice

    Mostar 24.05.2015 Nedelja - seniori

    Tomislavgrad 31.05.2015 Nedelja - seniori

    Medjunarodni turnir "Pobednik 2015" Beograd 12,13,14.06.2015 - seniori

  • Gladijatori 3. u BiH Rugby 7's (seniori)

    Zacrtani CILJ ostvaren,pored svih problema,povreda,bolesti,matura,eskurzija,slika govori MILION riječi.

  • Kadeti uspješni u Zenici

    Mlada ekipa Derventskih Gladijatora debitovala je na turniru za kadete u Zenici 17.05.2015. Ostvarili su zapazen rezultat te ostvarili dvije pobjede i jedan poraz. Rezultat nije bio u prvom planu medjutim dosao je sam od sebe sto dokazuje da se u klubu prije svega pravilno i kvalitetno radi.

Beograd-Pobednik 2013


Dana 14.6.2013 naši Derventski ragbisti su otputovali u Beograd na međunarodni turnir Pobednik 2013. Turnir je trajao 3 dana, gdje su učestvovale najjače ekipe iz regijona, te reprezentacija Srbije i reprezentacija Crne Gore. Samo učešće i odlazak na turnir je bio naš uspjeh, a da smo postali ekipa za respekt pokazali smo prvi dan turnira, gdje smo pobjedili dvije utakmice, te jednu izgubili. 


Pobednik-Gladijatori  17:5
Barbariansi-Gladijatori 0:26
Gladijatori-Partizan 27:0

Drugi dan takmičenja smo otvorili utakmicu sa reprezentacijom Srbije te istu gubimo, bez obzira na poraz samo igranje protiv selekcije Srbije je nešto što smo u klubu samo sanjali, bez obzira na poraz ovu utakmicu doživljavamo kao pobjedu. Protiv gorostasa reprezentacije Crne Gore smo vodili 12:0, ali naše ne iskustvo i povrede koje su došle do izražaja od prvog dana takmičenja uzima danak te u zadnjim minutama Crnogorci izjednačuju. Zadnju utakmicu koju smo igrali je bilo protiv prvaka Bosne i Hercegovine koji su bili u ukupnom skoru bolji.



Gladijatori- Reprezentacija Srbije 12:20
Reprezetacija Crne Gore-Gladijatori 12:12
Gladijatori-Rudar 12:27




Kada saberemo sve utiske moramo biti zadovoljni, uzimajući u obzir da smo klub koji postoji samo 4 godine, te koristimo ovakve turnire za sticanje novih iskustava i kaljenje mladih igrača koji su na pragu seniorske ekipe. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su nam pomogli da na najbolji način predstavimo naš klub  i grad. Puni samopouzdanja 7.7.2013 putujemo za Tomislavgrad gdje takođe očekujemo zapažene rezulatate - rekao je trener Petković Radomir-Štaka

0 komentari:

Постави коментар